I РІВЕНЬ
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

Цей етап включає в себе курс лекцій щодо техніки дегустації, а також історії, технології виробництва і особливостей всіх відомих алкогольних напоїв світу, починаючи з пива і вина і закінчуючи напоями міцної групи, а також сигарами.

По суті, цей рівень дає можливість зрозуміти, як створюють той чи інший напій, і навчитися якісно їх розрізняти. І найголовніше зрозуміти чому одне вино коштує 100 гривень, а інше коштує 500.
Березень 2024
1 місяць
₴ 17 000 грн.
ПРОГРАМА І РІВНЯ
Слідкуйте за нашими новинами на сторінці фейсбук, можливі зміни
Лекція 1
Лекція 1
Винні професії. Аксесуари для вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація школи, винні професії та винні аксесуари. Техніка подачі вин
Лекція 2
Лекція 2
Форми пляшок. Міжнародна техніка дегустації част. 1
Віталій Ковач, засновник Школи
Форми та розміри пляшок. Типи пробок. Техніка візуальної оцінки вина
Лекція 3
Лекція 3
Міжнародна техніка дегустації част. 2
Віталій Ковач, засновник Школи
Техніка оцінки аромату, смаку і його післясмаку
Лекція 4
Лекція 4
Виноградарство
Віталій Ковач, засновник Школи
Теруар и типи сортів винограду
Лекція 5
Лекція 5
Технологія виробництва вин.
Віталій Ковач, засновник Школи
Технологія виробництва білих, червоних, рожевих, безалкогольних вин та їх головні відмінності.
Лекція 6
Лекція 6
Технологія витримки вин. Винна карта
Віталій Ковач, засновник Школи
Типи витримки вин та їх основні відмінності. Пороки і хвороби вин. Складання, читання винної карти
Лекція 7
Лекція 7
Ігристі вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Технологія виробництва ігристих вин і їх основні відмінності
Лекція 8
Лекція 8
Дистиляти частина 1
Тимур Ражабов, ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z
Технологія виробництва Кальвадосу, Текіли, Рому, Джину та їх класифікація
Лекція 9
Лекція 9
Дистиляти частина 2
Тимур Ражабов, ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z
Технологія виробництва Коньяку, Арманьяку, Бренді, Граппи та їх класифікація. Лікери
Лекція 10
Лекція 10
Дистиляти частина 3
Тимур Ражабов, ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z
Технологія виробництва Віскі США, Канади, Японії, Ірландії та їх класифікація
Лекція 11
Лекція 11
Дистиляти частина 4
Іван Бачурін, президент Асоціації Сомельє України
Технологія виробництва Віскі Шотландії та їх класифікація
Лекція 12
Лекція 12
Дистиляти частина 5
Іван Бачурін, президент Асоціації Сомельє України
Технологія виробництва Горілки
Лекція 13
Лекція 13
Солодкі та кріплені вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Технологія виробництва солодких, кріплених вин та їх основні відмінності
Лекція 14
Лекція 14
Пиво
Володимир Бендик, пивний фахівець в Гуцульської крафтовій пивоварні Ципа
Історія, типи и технологія виробництва пива
Лекція 15
Лекція 15
Сигари
Дмитро Гурінчік, керівник відділу маркетингових комунікацій компанії "Сигарний Дім Фортуна"
Зони вирощування тютюну, технологія виробництва тютюнових виробів. Подача