III РІВЕНЬ
МИСТЕЦТВО ПОЄДНАННЯ НАПОЇВ ТА ЇЖІ

Фінальний етап школи. Зупинимося детальніше на всіх продуктах, починаючи від м'яса, риби, сиру і спецій і закінчуючи кавою та чаєм.

Головним актором третього рівня є продукти, які ми будемо розбирати по деталях аби чітко зрозуміти чим відрізняється хамон від прошуто, в чому їх особливість та з яким вином вони можуть найкраще поєднуватися.
1 серпня
1 місяць
₴ 14 500
ПРОГРАМА II РІВНЯ
Слідкуйте за нашими новинами, можливі зміни
Лекція 1
Лекція 1
США, Канада, Чилі, Аргентина
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних регіонів, їх сортів винограду та вин
Лекція 2
Лекція 2
Уругвай, ПАР, Австралія, Нова Зеландія
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних регіонів, їх сортів винограду та вин
Лекція 3
Лекція 3
Німеччина, Австрія
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних регіонів, їх сортів винограду та вин
Лекція 4
Лекція 4
Словенія, Угорщина, Греція, Хорватія
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних регіонів, їх сортів винограду та вин
Лекція 5
Лекція 5
Грузія, Молдова, Ізраїль, Ліван
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних регіонів, їх сортів винограду та вин
Лекція 6
Лекція 6
Португалія
Кравченко О.
Презентація основних виноробних регіонів, їх сортів винограду та вин
Лекція 7
Лекція 7
Італія частина 1
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Вале Д"Аоста, Пьємонт, Ломбардія, Трентіно-Альто-Адідже , їх сортів винограду та вин
Лекція 8
Лекція 8
Італія частина 2
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Венето, Фріулі-Венеція-Джулія, Лігурія, Эмілія-Романья, їх сортів винограду та вин
Лекція 9
Лекція 9
Італія частина 3
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Тоскана, Марке, Умбрія, Лаціо,Абруццо, Моліз, їх сортів винограду та вин
Лекція 10
Лекція 10
Італія частина 4
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Кампанія, Базиліката, Пулія, Калабрія, Сицилія, Сарденья, їх сортів винограду та вин.
Лекція 11
Лекція 11
Іспанія
Кравченко О.
Презентація основних виноробних регіонів, їх сортів винограду та вин
Лекція 12
Лекція 12
Франція частина 1
Сергій Підгорний, переможець VI Всеукраїнського конкурсу "Український Сомельє-2008"
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Бордо, Долина Луари, Південний-Захід, їх сортів винограду та вин
Лекція 13
Лекція 13
Франція частина 2
Сергій Підгорний, переможець VI Всеукраїнського конкурсу "Український Сомельє-2008"
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Бургундія, Долина Рони, їх сортів винограду та вин
Лекція 14
Лекція 14
Франція частина 3
Сергій Підгорний, переможець VI Всеукраїнського конкурсу "Український Сомельє-2008"
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Лангедок-Русильон, Прованц, Корсика, їх сортів винограду та вин
Лекція 15
Лекція 15
Франція частина 4
Сергій Підгорний, переможець VI Всеукраїнського конкурсу "Український Сомельє-2008"
Презентація основних виноробних зон в регіонах: Ельзас, Шампань, Жура і Савоя, їх сортів винограду та вин