III РІВЕНЬ
МИСТЕЦТВО ПОЄДНАННЯ НАПОЇВ ТА ЇЖІ

Фінальний етап школи. Зупинимося детальніше на всіх продуктах, починаючи від м'яса, риби, сиру і спецій і закінчуючи кавою та чаєм.

Головним актором третього рівня є продукти, які ми будемо розбирати по деталях аби чітко зрозуміти чим відрізняється хамон від прошуто, в чому їх особливість та з яким вином вони можуть найкраще поєднуватися.
30 січня 2020 р.
18:30
1 місяць
15 000 грн.
ПРОГРАМА IIІ РІВНЯ
Слідкуйте за нашими новинами на сторінці в фейсбук, можливі зміни
Лекція 1
Лекція 1
Сенсорний аналіз харчових продуктів та вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 2
Лекція 2
Техніка поєднання їжі та вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 3
Лекція 3
Яйця та соуси
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 4
Лекція 4
Олія, оцет, ароматичні трави та спеції
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 5
Лекція 5
Зернові
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 6
Лекція 6
Риба та морепродукти
Віталій Ковач, засновник Школи.
Презентація.
Лекція 7
Лекція 7
Біле та червоне м'ясо, дичина
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 8
Лекція 8
Продукти з м'яса
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 9
Лекція 9
Гриби, труфелі, овочі та бобові
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.

Лекція 10
Лекція 10
Сир частина 1
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.

Лекція 11
Лекція 11
Сир частина 2
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 12
Лекція 12
Солодощі, морозиво та фрукти
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 13
Лекція 13
Чай
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 14
Лекція 14
Кава
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.
Лекція 15
Лекція 15
Шоколад
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація.