РОЗДІЛИ
I РІВЕНЬ

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

Цей етап включає в себе курс лекцій щодо техніки дегустації, а також історії, технології виробництва і особливостей всіх відомих алкогольних напоїв світу, починаючи з пива і вина і закінчуючи напоями міцної групи, а також сигарами. По суті, цей рівень дає можливість зрозуміти, як створюють той чи інший напій, і навчитися якісно їх розрізняти. І найголовніше зрозуміти чому одне вино коштує 100 гривень, а інше коштує 500.
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА
ЗАПИСАТИСЯ НА КУРС
Наша школа відрізняється від інших своєю неординарністю, цікавою подачею матеріалу, високим професіоналізмом нашої команди. Творцем школи є людина, яка все своє життя присвятила улюбленій справі. 7 років тому після проходження навчання в Італії Віталій Ковач вирішив передати свій досвід молодим фахівцям.
Слухачами школи є майбутні сомельє, представники готельно-ресторанного бізнесу та в цілому всі, кому цікаво пізнати дивовижний світ вина.

За 7 років ми підготували сотні сомельє і допомогли поглибити знання багатьом нашим приватним клієнтам. Наші випускники працюють по всьому світу це і круїзні лайнери і відомі готелі світу.
Наш курс складається з 3 рівнів - кожен рівень це 15 лекцій, розділених на теоретичну та практичну частини. Cімнадцятирічний досвід роботи в цій сфері дозволив гармонійно скласти теорітичну частину курса.

Практична частина розподілена на 2 етапи. Перша це вивчення ароматів з книги Жана Ленуа. На першому рівні - це 54 аромати «Le Nez du Vin», на другому - це 54 аромати «Le Nez du Whisky», на третьому – це 12 ароматів «Le Nez du Café» і 12 ароматів «Les défauts». Другий етап практичної частини включає в себе дегустацію ідеально підібраних взірців в рамках розглядаємої теми.
ПРОГРАМА І РІВНЯ
Слідкуйте за нашими новинами, можливі зміни
Лекція 1
Лекція 1
Винні професії. Аксесуари для вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Презентація школи, винні професії та винні аксесуари. Техніка подачі вин
Лекція 2
Лекція 2
Форми пляшок. Міжнародна техніка дегустації частина 1
Віталій Ковач, засновник Школи
Форми та розміри пляшок. Типи пробок. Техніка візуальної оцінки вина
Лекція 3
Лекція 3
Міжнародна техніка дегустації частина 2
Віталій Ковач, засновник Школи
Техніка оцінки аромату, смаку і його післясмаку
Лекція 4
Лекція 4
Виноградарство
Віталій Ковач, засновник Школи
Теруар и типи сортів винограду
Лекція 5
Лекція 5
Технологія виробництва вин.
Віталій Ковач, засновник Школи
Технологія виробництва білих, червоних, рожевих, безалкогольних вин та їх головні відмінності.
Лекція 6
Лекція 6
Технологія витримки вин. Винна карта
Віталій Ковач, засновник Школи
Типи витримки вин та їх основні відмінності. Пороки і хвороби вин. Складання, читання винної карти
Лекція 7
Лекція 7
Ігристі вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Технологія виробництва ігристих вин і їх основні відмінності
Лекція 8
Лекція 8
Дистиляти частина 1
Тимур Ражабов, ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z
Технологія виробництва Кальвадосу, Текіли, Рому, Джину та їх класифікація
Лекція 9
Лекція 9
Дистиляти частина 2
Тимур Ражабов, ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z
Технологія виробництва Коньяку, Арманьяку, Бренді, Граппи та їх класифікація. Лікери
Лекція 10
Лекція 10
Дистиляти частина 3
Тимур Ражабов, ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z
Технологія виробництва Віскі США, Канади, Японії, Ірландії та їх класифікація
Лекція 11
Лекція 11
Дистиляти частина 4
Іван Бачурін, віце-президент Асоціації Сомельє України
Технологія виробництва Віскі Шотландії та їх класифікація
Лекція 12
Лекція 12
Дистиляти частина 5
Іван Бачурін, віце-президент Асоціації Сомельє України
Технологія виробництва Горілки
Лекція 13
Лекція 13
Солодкі та кріплені вина
Віталій Ковач, засновник Школи
Технологія виробництва солодких, кріплених вин та їх основні відмінності
Лекція 14
Лекція 14
Пиво
Володимир Бендик, пивний фахівець в Гуцульської крафтовій пивоварні Ципа
Історія, типи и технологія виробництва пива
Лекція 15
Лекція 15
Сигари
Дмитро Гурінчік, керівник відділу маркетингових комунікацій компанії "Сигарний Дім Фортуна"
Зони вирощування тютюну, технологія виробництва тютюнових виробів. Подача
ІНШІ КУРСИ НАШОЇ ШКОЛИ
ІІ РІВЕНЬ
Міжнародна енографія відкриє можливість відправитися в свого роду подорож по виноробних регіонах світу, вивчаючи терруари, сорти винограду, класифікації та ряд інших нюансів, що впливають на стиль і індивідуальність вина.
І найголовніше зрозуміти чим відрізняється наприклад каберне совіньон, який вирощений в Бордо від каберне совіньону, який вирощений в Каліфорнії або на Голанських висотах в Ізраїлі.
ДЕТАЛЬНІШЕ
ВАРТІСТЬ
І Рівень
₴ 12 500

Початковий рівень курсу складається з 15 лекцій. Тривалість: 1 місяць
МОЖЛИВІ ФОРМИ ОПЛАТИ НАВЧАННЯ
Існує кілька варіантів оплати за навчання:

Готівковий розрахунок. Повністю за курс або в два етапи. 25% передоплата обов'язково до початку старту групи. 75% після тижня навчання.

Безготівковий розрахунок. На банківський рахунок нашої школи. Повністю за курс або в два етапи. 25% передоплата обов'язково до початку старту групи. 75% після тижня навчання.

При навчанні оформляється договір (2 примірника), акт виконаних робіт (2 примірника).
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАПИС ДО ГРУПИ ТА ПОРЯДОК ОПЛАТИ
Попередній запис на курси проходить за телефонами вказаними на сайті або через онлайн-форму (адміністратор зв'язується з Вами).

Для оформлення договору, який ми підписуємо на першому занятті, Вам потрібно при собі мати паспорт та квитанцію про передоплату в розмірі 25% від вартості курсу.

Початок занять в групах відбувається за графіком вказаним на сайті та на сторінці Facebook https://facebook.com/sskovach

Тільки передоплата на курс може гарантувати місце в группі. Після першого тижня занять Вам необхідно внести 75% вартості навчання, тобто другу частину оплати за навчання.

Онлайн заявка дозволяє попередньо забронювати місце в групі. Якщо Вас зацікавив цей курс, будь ласка, залиште заявку і админістратор зв'яжеться з Вами.
Онлайн заявка дозволяє попередньо забронювати місце в групі.
Якщо Вас зацікавив цей курс, будь ласка, залиште заявку, навіть якщо графік вам не дуже підходить.
ЛЕКТОРИ ШКОЛИ
Віталій Ковач
Засновник Школи сомельє
Керівник алкогольного департаменту WINETIME, винороб-технолог за освітою, творець винної карти, яка була удостоєна нагород "Один келих" (2003 рік) і "Два келихи" (2004 г.) від Wine Spectator, член Італійської асоціації сомельє.
Віталій Ковач
Засновник Школи сомельє
Керівник алкогольного департаменту WINETIME, винороб-технолог за освітою, творець винної карти, яка була удостоєна нагород "Один келих" (2003 рік) і "Два келихи" (2004 г.) від Wine Spectator, член Італійської асоціації сомельє.
Сергій Підгорний
Переможець VI Всеукраїнського конкурсу "Український Сомельє 2008".
Закінчив з відзнакою Школу вина "Енотрія" (Москва, 2010) .
Відвідав багато виноробень в таких країнах, як Франція, Італія, Німеччина, Греція, Угорщина та Аргентина.
Іван Бачурін
Кращий Сомельє України 2009.
Віце Чемпіон України 2008.
Переможець сліпої дегустації на конкурсі сомельє і виноробів України 2008.
Учасник Чемпіонату Європи 2009 .
Член дегустаційної комісії Інституту Спирту України.
Член Клубу поціновувачів віскі України. Співзасновник Спірит Клубу Києва. Переможець Вайн Трофі України 2014. Бренд Амбасадор Моет Хеннессі в країнах СНД.
Віце-президент Асоціації Сомельє України.
Дмитро Гурінчік
Керівник відділу маркетингових комунікацій компанії "Сигарний Дім Фортуна".
Провідний експерт альтернативної тютюнової продукції.
Член всеукраїнської асоціації виноробів та сомельє з 2008 року.
Постійний член журі конкурсу "Український сомельє" з 2007 року.

Тимур Ражабов
Чинний бренд амбасадор компанії ТС +. Досвід роботи в барі більше 16 років. Має кваліфікацію "дегустатор-випробувач". Ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z.
Володимир Бендик
Пивний фахівець в Гуцульської крафтовій пивоварні Ципа, ментор контрактних крафтових пивоварень. За освітою я винороб, але після університету, життя мене зв'язала з пивоварінням, що дозволило подивитися на дану індустрію трохи інакше.
КОНТАКТИ
+38 (050) 5623219
+38 (097) 5140042

vk.som.school@gmail.com
kovach_v@ukr.net

м. Київ, вул. Дніпровська набережна 14 к.
винний магазин BadBoy
Call Close
Залишилися питання?
Або телефонуйте одразу!
+38 (050) 5623219
2019. Усі права захищено