РОЗДІЛИ
I РІВЕНЬ

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

Цей етап включає в себе курс лекцій щодо техніки дегустації, а також історії, технології виробництва і особливостей всіх відомих алкогольних напоїв світу, починаючи з пної групи, а також сигарами. По суті, цей рівень дає можливість зрозуміти, як створюють той чи інший напій, і навчитися якісно їх розрізняти. І найголовніше зрозуміти чому одно вино коштує 100 гривень, а інше коштує 500.
Днів
Годин
Мінут
Секунд
КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА
ЗАПИСАТИСЯ НА КУРС
dfgdfgdfgdfg
Наша школа відрізняється від інших своєю неординарністю, цікавою подачею матеріалу, високим професіонmjkkjhkjhk ашої команди. Творцем школи є людина, яка все своє життя присвятила улюбленій справі. 7 років тому після проходження навчання в Італії Віталій Ковач вирішив передати свій досвід молодим фахівцям.
Слухачами школи є майбутні сомельє, представники готельно-ресторанного бізнесу та в цілому всі, кому цікаво пізнати дивовижний світ вина.

За 7 років ми підготували сотні сомельє і допомогли поглибити знання багатьом нашим приватним клієнтам. Наші випускники працюють по всьому світу це і круїзні лайнери і відомі готелі світу.
Наш курс складається з 3 рівнів - кожен рівень це 15 лекцій, розділених на теоретичну та практичну частини. Шістнадцятирічний досвід роботи в цій сфері дозволив гармонійно скласти теорітичну частину курса.

Практична частина розподілена на 2 етапи. Перша це вивчення ароматів з книги Жана Ленуа. На першому рівні - це 54 аромати «Le Nez du Vin», на другому - це 54 аромати «Le Nez du Whisky», на третьому – це 12 ароматів «Le Nez du Café» і 12 ароматів «Les défauts». Другий етап практичної частини включає в себе дегустацію ідеально підібраних взірців в рамках розглядаємої теми.
ПРОГРАМА І РІВНЯ
Сслідкуйте за нашими новинами, можливі зміни
14 травня 2017 18:00 – 21:30
14 травня 2017 18:00 – 21:30
Винные профессии. Аксессуары для вина
Презентация школы, винные профессии и винные аксессуары. Техника подачи вин.
14 травня 2017 18:00 – 21:30
14 травня 2017 18:00 – 21:30
Формы бутылок. Международная техника дегустации часть 1
Формы и размеры бутылок. Типы пробок. Техника визуальной оценки вина.
14 травня 2017 18:00 – 21:30
14 травня 2017 18:00 – 21:30
Международная техника дегустации часть 2
Іван Бачурін, Віце-президент Асоціації Сомельє України
Техника оценки аромата, вкуса и его послевкусия.
14 травня 2017 18:00 – 21:30
14 травня 2017 18:00 – 21:30
Виноградарство
Терруар и типы сортов винограда.
ІНШІ КУРСИ НАШОЇ ШКОЛИ
ІI РІВЕНЬ
Еногастрономія

Фінальний етап школи – мистецтво поєднання напоїв та їжі. Зупинимося детальніше на всіх продуктах, починаючи від м'яса, риби, сиру і спецій і закінчуючи кавою, чаєм і т.п. Саме страви і окремі продукти будуть на першому плані в ході дегустацій, щоб закріпити теорію і максимально осягнути тонкощі і нюанси поєднань.
IІI РІВЕНЬ
Еногастрономія

Фінальний етап школи – мистецтво поєднання напоїв та їжі. Зупинимося детальніше на всіх продуктах, починаючи від м'яса, риби, сиру і спецій і закінчуючи кавою, чаєм і т.п. Саме страви і окремі продукти будуть на першому плані в ході дегустацій, щоб закріпити теорію і максимально осягнути тонкощі і нюанси поєднань.
ВАРТІСТЬ
І Рівень
₴ 7450

Початковий рівень школи складається з 15 лекцій. Тривалість: 1 місяць
МОЖЛИВІ ФОРМИ ОПЛАТИ НАВЧАННЯ
Існує кілька варіантів оплати за навчання:

Готівковий розрахунок. Повністю за курс або в два етапи. 25% передоплата обов'язково до початку старту групи. 75% після тижня навчання.

Безготівковий розрахунок. На банківський рахунок нашої школи. Повністю за курс або в два етапи. 25% передоплата обов'язково до початку старту групи. 75% після тижня навчання.
При навчанні оформляється договір (2 примірника), акт виконаних робіт (2 примірника). Слухач зобов'язаний не пізніше другого уроку, повернути в школу 2-й примірник договору. А другий примірник акту не пізніше останнього дня навчання в школі.

Без наданих документів Диплом про проходження курсів не видається.
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАПИС ДО ГРУПИ ТА ПОРЯДОК ОПЛАТИ
Попередній запис на курси проходить за телефонами вказаними на сайті або через онлайн-форму.

Коли набирається група більше 3-х чоловік, згідно обраного рівня адміністратор зв'язується з вами для резервування місця в групі, яка формується.

Для оформлення договору, який ми підписуємо на першому занятті, вам потрібно при собі мати паспорт та передоплату в розмірі 25% від вартості курсу. Ми рекомендуємо не відкладати запис на курси «на потім». Групи комплектуються постійно, і ви можете просто не встигнути в зручну для Вас за датою і графіку групу - вона буде укомплектована.

Початок занять в групах відбувається за графіком або ж у міру формування групи.

Після внесення передоплати, Ви очікуєте запрошення на курси по телефону. Після першого тижня занять Вам необхідно внести 75% вартості навчання, тобто другу частину оплати за навчання.
Онлайн заявка дозволяє попередньо забронювати місце в групі. Якщо Вас зацікавив цей курс, будь ласка, залиште заявку, навіть якщо графік вам не дуже підходить. Перегляд розкладу відбувається постійно, і при достатній кількості бажаючих, ми можемо відкрити групу, максимально комфортну
для Вас.
ЛЕКТОРИ ШКОЛИ
Віталій Ковач
Засновник Школи сомельє
Керівник алкогольного департаменту WINETIME, винороб-технолог за освітою, незалежний винний експерт, творець винної карти, яка була удостоєна нагород "Один келих" (2003 рік) і "Два келихи" (2004 г.) від Wine Spectator, член Італійської асоціації сомельє.
Віталій Ковач
Засновник Школи сомельє
Керівник алкогольного департаменту WINETIME, винороб-технолог за освітою, незалежний винний експерт, творець винної карти, яка була удостоєна нагород "Один келих" (2003 рік) і "Два келихи" (2004 г.) від Wine Spectator, член Італійської асоціації сомельє.
Сергій Підгорний
Переможець VI Всеукраїнського конкурсу "Український Сомельє-2008". Закінчив з відзнакою Школу вина "Енотрія" (Москва, 2010) . Відвідав багато виноробень в таких країнах, як Франція, Італія, Німеччина, Греція, Угорщина і Аргентина.
Іван Бачурін
Кращий Сомельє України 2009. Віце Чемпіон України 2008. Переможець сліпої дегустації на конкурсі сомельє і виноробів України 2008. Учасник Чемпіонату Європи 2009 . Член дегустаційної комісії Інституту Спирту України. Член Клубу поціновувачів віскі України. Співзасновник Спірит Клубу Києва. Переможець Вайн Трофі України 2014. Бренд Амбасадор Моет Хеннессі в країнах СНД. Віце-президент Асоціації Сомельє України.
Дмитро Гурінчік
Керівник відділу маркетингових комунікацій компанії "Сигарний Дім Фортуна", провідний експерт альтернативної тютюнової продукції, член всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє з 2008 року, постійний член журі конкурсу "Український сомельє" з 2007 року.

Тимур Ражабов
Чинний бренд амбасадор компанії ТС +. Досвід роботи в барі більше 16 років. Має кваліфікацію "дегустатор-випробувач". Ведучий тренінг менеджер в центрі барменів Planet Z.
Владимир Бендик
Повний фахівець в Гуцульської крафтовій пивоварні Ціпа, ментор контрактних крафтових пивоварень. За освітою я винороб, але після університету, життя мене зв'язала з пивоварінням, що дозволило подивитися на дану індустрію трохи інакше.
КОНТАКТИ
+38 (050) 5623219
+38 (097) 5140042

vk.som.school@gmail.com
kovach.v@winetime.ua

м. Київ, просп. Бажана 1е
дегустаційний зал Гастромаркет WІNETIME
Call Close
Залишилися питання?
Або телефонуйте одразу!
+38 (050) 5623219
2017. Усі права захищено